Fysik

Tempaterur stigning

12. november 2018 af aya111 - Niveau: C-niveau

Når en litter vand tilføres 9450J, hvor meget vil vandets temparetur stige?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2018 af peter lind

E = m*ρ*ΔT    E energien, m massen, ρ varmefylden og ΔT temperaturstigningen

Varmefylden slår du op i en tabel


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2018 af mathon

                \small \Delta T=\frac{E}{m\cdot c}=\frac{9450\;J}{(1\; kg)\cdot \left ( 4,186\; \tfrac{J}{kg\cdot K} \right )}


Skriv et svar til: Tempaterur stigning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.