Kemi

Kemi, Hjælp

15. november 2018 af hejmedd3ig123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan hjælpe med kemi?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2018 af mathon

b)
                 \small m(Cu)_{rest}=\left ( (0.472-0.250)\; mol \right )\cdot \left ( 63.55\; \tfrac{g}{mol} \right )=14.1\; g


Svar #3
15. november 2018 af hejmedd3ig123 (Slettet)

Mange taaak :))
 

Kan du sige mig og jeg har lavet den første rigtigt og hvad forholdet er mellem Cu og Br2


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2018 af mathon

 Reaktionsforholdet
                                      Cu:Br_2=1:1

                       m(CuBr_2)_{produkt}=\left ( 0.250\; mol \right )\cdot \left ( 223,36\; \tfrac{g}{mol} \right )=55.84\; g


Skriv et svar til: Kemi, Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.