Fysik

Hastighed efter længde

16. november 2018 af lausen01 - Niveau: B-niveau

Hej, Jeg har fået opgaven "Hvor stor er motorcyklens hastighed efter 20 m?".

Jeg har fået givet og udregnet følgende: a = 4 m/s^2, den kører 10 m på 1 sekund.

Jeg ved ikke hvilken formel jeg skal bruge for at bevise at det er 12,6 m/s - er der en som kan hjælpe?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2018 af peter lind

s=½at2

v=at

Find først tiden der er gået efter den er kørt 20 m og derefter hastigheden

du kan også isolerer  t i den anden ligning og sætte den ind i den første ligning


Skriv et svar til: Hastighed efter længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.