Matematik

Momsen

19. november 2018 af Katr548b (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Opgaven lyder sådan:

Momsen i Danmark er 25%, og momsen i Tyskland er 19%. Priserne herover er inklusiv moms.

Sammenlign priserne eksklusiv moms på 50 dvd´er købt i Danmark pg 50 dvd´er købt i Tyskland.

Hvordan skal jeg gør det 

og tak på for hånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2018 af Moderatoren

Regn først prisen på dvd'erne i Danmark og så bagefter prisen på dvd'erne i Tyskland. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. november 2018 af ringstedLC

\begin{align*} DK{-}Pris_{eks.\;moms} &= \frac{DK{-}Pris_{50\;stk.}\cdot 100}{125} \\ GE{-}Pris_{eks.\;moms} &= \frac{GE{-}Pris_{50\;stk.}\cdot 100}{119} \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Momsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.