Matematik

Bestem den faktiske muskelbelastninger

22. november 2018 af Danielkm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har nogle problemer med at forstå denne opgave.

Jeg får at vide at O(x)=x^1^.^7 er den oplevede muskelbelastning, men den faktiske muskelbelastning er x.

Opgaven er at jeg skal bestemme den faktiske muskelbelastning, når den oplevede muskelbelasting er 2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2018 af tiehe (Slettet)

Du sætter vel bare 2 ind på O(x) og finder x i Nspire med solve


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2018 af AMelev

Ja O(x) = 2. Løs ligningen mht. x med dit CAS-værktøj, hvad det end måtte være.

Eller: O(x) =2\Leftrightarrow x^{1.7}=2\Leftrightarrow 2^\frac{1}{1.7}=x\Leftrightarrow x = ...


Skriv et svar til: Bestem den faktiske muskelbelastninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.