Matematik

Differentialregning

25. november 2018 af bjarnerasmussen5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til dem vedhæftede opgave

Vedhæftet fil: Capture 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2018 af mathon

Capture 2.PNG


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2018 af mathon

undervejs får du brug 
for:
                 \small \left ( x_o+h \right )^3={x_o}^3+3{x_o}^2h+3x_oh^2+h^3


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2018 af mathon

1. trin
            \small f(x_o+h)-f(x_o)=(x_o+h)^3-{x_o}^3={x_o}^3+3{x_o}^2h+3x_oh^2+h^3-{x_o}^3=
                                                  \small \left (3{x_o}^2+3x_oh+h^2 \right )h

2. trin
            \small \small \frac{f(x_o+h)-f(x_o)}{h}= 3{x_o}^2+3x_oh+h^2

3. trin
            \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! f{\, }'(x_o)=\underset{h\rightarrow 0}{\lim} \, \frac{f(x_o+h)-f(x_o)}{h}= \underset{h\rightarrow 0}{\lim} \,3{x_o}^2+3{x_o}h+h^2=3{x_o}^2+3x_o\cdot 0+0^2=3{x_o}^2


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.