Matematik

Fra euro til danske kroner.

01. december 2018 af jhevodes - Niveau: 8. klasse

bereng prisen på ordbogen i danske kroner

bogen koster 40 € 

kursen på euro  (€) er 750.


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2018 af ringstedLC

Euro-kurs er 750, det vil sige, at 100 euro koster 750 kr.:

\begin{align*} Pris_{kr.} &= \frac{Kurs_{Euro}\cdot Pris_{Euro}}{100}=\;?\;kr. \end{align*}


Svar #2
02. december 2018 af jhevodes

TAK!!! men har også et andet spørgsmål 

køreturen fra lufthavnen til plejefamilen er 320 km.

bilen kører i gennemsnit 80 km/t.

hvor lang tid varer køreturen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2018 af mikkel981

320/ 80 = 4 timer

Skriv et svar til: Fra euro til danske kroner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.