Matematik

aunnitetsopsparing opg.

01. december 2018 af Elninoo - Niveau: C-niveau

En der kan hjælpe med vedhæftet opgave. Har brug for hjælp til begge. 
Mvh El Nino


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2018 af mathon


Svar #2
01. december 2018 af Elninoo

Til den første, har jeg løst den ved at bruge annutitetsformlen, men det virker bare ikke synes jeg. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2018 af mathon

              \small \begin{array}{lrclllcr} \textup{efter 8. indbetaling:}&A_8&=&3000\cdot \frac{1.03^8-1}{0.03}&&\textup{kr}&=&26.677,01\\\\ \textup{efter yderligere 11 \aa r:}&K_{11}&=&26.677{,}01\cdot 1.03^{11}&&\textup{kr}&=&36.927,22\\\\ \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. december 2018 af ringstedLC

Brug annuitetsopsparingsformel frem til og med 8. indbetaling. Det A er så K0 i renteformlen i 11 år.


Svar #5
01. december 2018 af Elninoo

Tak for hjælpen begge to!


Skriv et svar til: aunnitetsopsparing opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.