Matematik

Sekanters førstekoordinat

03. december 2018 af SofieAmalieJensen - Niveau: B-niveau

Hej, jeg står med en opgave, som jeg ikke er helt sikker på hvordan jeg skal løse. Opgaven er vedhæftet(, det er opgave b). Jeg har prøvet lidt forskelligt uden held.

Jeg håber der er en der kan hjælpe mig derude:))

Tak på forhånd


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. december 2018 af ringstedLC

Tangentens hælding er funktionsværdien af den afledte:

\begin{align*} tangent_{(a)} &= 9 = f'(x)\end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. december 2018 af mathon

                     TANGENTERS FØRSTEKOORDINAT

                           \small f{\, }'(x)=3x^2-4x-11=9\; ...


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. december 2018 af AMelev

Se din formelsamling s. 23 (121) sidste linje.


Svar #4
04. december 2018 af SofieAmalieJensen

#1

Tangentens hælding er funktionsværdien af den afledte:

\begin{align*} tangent_{(a)} &= 9 = f'(x)\end{align*}

men er det ikke hældningen?


Svar #5
04. december 2018 af SofieAmalieJensen

#2

                     TANGENTERS FØRSTEKOORDINAT

                           \small f{\, }'(x)=3x^2-4x-11=9\; ...

Jeg har fået f'(x) til 3x_0^2-4x_0-11. Er det korrekt? og hvis ja, mener du så at jeg skal sætte den lige med 9 og udregne x_0? For det har jeg prøvet, men resultaterne gav ikke mening i forhold til grafen


Svar #6
04. december 2018 af SofieAmalieJensen

#3

Se din formelsamling s. 23 (121) sidste linje.

Hvad står da der? Jeg tror ikke jeg har den formelsamling du snakker om.


Svar #7
04. december 2018 af SofieAmalieJensen

#0

Hej, jeg står med en opgave, som jeg ikke er helt sikker på hvordan jeg skal løse. Opgaven er vedhæftet(, det er opgave b). Jeg har prøvet lidt forskelligt uden held.

Jeg håber der er en der kan hjælpe mig derude:))

Tak på forhånd

Tusind tak for hjælpen alle tre, jeg har fundet frem til et svar:))


Brugbart svar (0)

Svar #8
04. december 2018 af AMelev

#6 Formelsamlingen er den officielle, som er eneste lovlige hjælpemiddel til prøven uden hjælpemidler.
Væn dig til at bruge den, så du er fortrolig med den til eksamen.
Download den via dette link.


Svar #9
04. december 2018 af SofieAmalieJensen

#8

#6 Formelsamlingen er den officielle, som er eneste lovlige hjælpemiddel til prøven uden hjælpemidler.
Væn dig til at bruge den, så du er fortrolig med den til eksamen.
Download den via dette link.

Ej hvor smart, tusind tak:D


Skriv et svar til: Sekanters førstekoordinat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.