Matematik

akseskæringsform

08. december 2018 af Hanne12345654321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejj:) 

Er der nogen der kan forklare mig hvad akseskæringsform er?

tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2018 af StoreNord

Det må være sådan her:
\frac{x}{-4}+\frac{y}{2.1}=1
Du kan finde x-akseskæring ved at sætte y=0.
Du kan finde y-akseskæring ved at sætte x=0.
Det kan såmænd også være:      x + y = 1


Skriv et svar til: akseskæringsform

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.