Matematik

Punktet B har koordinaterne (-1,9). Bestem koordinaterne til punktet A når (AB) ⃗=(-7over-12)

09. december 2018 af 181819 - Niveau: C-niveau

hej, jeg har virkelig brug for hjælp til denne opg, håber i ville/kan hjælpe mig.

Punktet B har koordinaterne (-1,9). Bestem koordinaterne til punktet A når (AB) --> = (-7 over -12)


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. december 2018 af oppenede

\binom{-7}{-12}=AB=B-A=\binom{-1}{9}-\binom{A_1}{A_2}

Dvs.

\binom{-7}{-12}=\binom{-1-A_1}{9-A_2}


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. december 2018 af mathon

                     \small \overrightarrow{AB}=\begin{pmatrix} -1-a_1\\9-a_2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -7\\-12 \end{pmatrix}

                      \small -1-a_1=-7\Leftrightarrow a_1=6

                      \small 9-a_2=-12\Leftrightarrow a_2=21

                      \small A=\left ( a_1,a_2 \right )=\left ( 6,21 \right )


Svar #3
09. december 2018 af 181819

nåååååår nu er jeg med, tak for hjælpen


Skriv et svar til: Punktet B har koordinaterne (-1,9). Bestem koordinaterne til punktet A når (AB) ⃗=(-7over-12)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.