Matematik

Vektorer - cosinus og sinus

12. december 2018 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hej guys, jeg er i gået helt i stå med min aflevering, da der er begyndt at komme noget med cosinus og sinus med ind. Det kunne være dejligt hvis i kunne hjælpe med opgaven :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2018 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. december 2018 af AMelev


Vektorer her skrevet med fed

Beregn |a| og |b|. Løs så 8 = |a|·cos(v) og tjek med 7 = |a|·sin(v)

Tilsvarende med b


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. december 2018 af peter lind

En vektor u kan skrives som u = |u|( cos(v), sin(v) ) hvor |u| er længden af vektoren u


Svar #4
12. december 2018 af TGGYM

AMelev, når jeg har gjort det som du lige har forklaret er opgaven så løst?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2018 af peter lind

Ja


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. december 2018 af AMelev

Ja - altså hvis du skriver vektoren op, som forlangt i opgaven.


Skriv et svar til: Vektorer - cosinus og sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.