Matematik

HJÆLP

13. december 2018 af AMINSY - Niveau: 9. klasse

HJÆLLLLLPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

har brug for hjælp til denne opg

Gustav overvejer, om han kan svømme hurtigere end han normalt gør. Hans bedste tid i 100m crawl er 57,6 sekunder, og han ved, at han normalt går ca. 5 km/t.

Er Gustavs gennemsnitfart på de 100m crawl større end 5 km/t?

1000000 gange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2018 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Se fx denne tråd med samme spørgsmål


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2018 af mathon

\begin{array}{lrclclllllllllllllccccclrcl} &&\textup{GENNEMSNITSFART} \\\\ \textup{sv\o mning:}&{v_{g}}^{sv\o m}=\frac{100\; m}{57.6\; s}=1.74\; \tfrac{m}{s}&&\textup{gang:}&{v_{g}}^{gang}&=&\frac{5000}{3600}\; \tfrac{m}{s}=1.39\; \tfrac{m}{s} \end{array}


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.