Matematik

kompleks tal

15. december 2018 af Line19010 - Niveau: Universitet/Videregående

hvilket formel benyttes der ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2018 af peter lind

Hvis z2 har modulus 4 og argument π/4 har z modulus 2 og argument π/8 + pπ


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2018 af mathon

                        \small z^2=2^2\cdot e^{i\cdot \frac{\pi }{4}}

                        \small \small z=\left (2^2\cdot e^{i\cdot (\frac{\pi }{4}+p\cdot 2\pi) } \right )^{\frac{1}{2}}=(2^2)^{\frac{1}{2}}\cdot e^{i\cdot \left(\frac{\pi }{4}+p\cdot 2\pi \right)\cdot \tfrac{1}{2}}=2\cdot e^{i(\frac{\pi }{8}+p\cdot \pi )}\qquad p\in \{0,1\}

                        \small z=2\cdot e^{i\frac{\pi }{8}}\qquad \textup{ for p=0}


Svar #4
15. december 2018 af Line19010

det giver god mening! tak :)


Skriv et svar til: kompleks tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.