Matematik

Hjælp til ligning.

17. december 2018 af sansas - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har fgl. spørgsmål som jeg har vedhæftet sammen med noget af facit, da det er mest ligningen her, jeg ikke forstår. Jeg undrer mig over, hvor det er de får de 0,2 fra i ligningen? 

https://imgur.com/a/7FIx9L7


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2018 af StoreNord

\frac{10}{10}\cdot C_{ss}-\frac{8}{10}\cdot C_{ss}=\frac{2}{10}\cdot C_{ss}=0,2\cdot C_{ss}


Skriv et svar til: Hjælp til ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.