Matematik

Hvad er hældningstallet for linjen h ?

17. december 2018 af Sheroo2000 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvad er hældningstallet for linjen h ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2018 af StoreNord

a=\frac{\Delta_y}{\Delta_x}=\frac{-3}{2}=-1.5


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2018 af AMelev


Skriv et svar til: Hvad er hældningstallet for linjen h ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.