Matematik

konstant k

21. december 2018 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

jeg er stuck i d)  mit bud.... T1/2= Ln(2)/k??? T1/2 =ln(2)/ln(a)

kan man sige at ln(a)=k 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. december 2018 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. december 2018 af peter lind

0.9831t = (eln(0.9831))t = et*ln(0,9831)


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. december 2018 af mathon

d)
     eller noteret
                               \small y=b\cdot\left ( e^{-k} \right )^t=b\cdot a^t

                               \small e^{-k}=a

                               \small \ln(e^{-k})=\ln(a)

                               \small -k\cdot \ln(e)=\ln(a)

                               \small -k=\ln(a)

                               \small k=-\ln(a)


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. december 2018 af mathon

i anvendelse:

                 \small k=-\ln(a)

                 \small \small k=-\ln(0.9831)


Skriv et svar til: konstant k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.