Matematik

Forskel på disse to formler?

25. december 2018 af Jens1901 - Niveau: A-niveau

f(x) = A*sin(b*x+c)+d 

Er der forskel på disse to eller angiver de det samme?

Altså den første angiver (hvis jeg har forstået det rigtigt):

A = amplitude

b = vinkelfrekvens

c = faseforskydning

d = forskydningskonstanten

På forhånd tak.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. december 2018 af guuoo2 (Slettet)

Den første angiver f og den anden angiver x, men ud fra #0 kan det ikke siges om f og x er det samme.

De to formler er ens hvis b=ω, c=Φ+pi/2+k*2pi og d=0, hvor k er et heltal.


Skriv et svar til: Forskel på disse to formler?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.