Matematik

Bestem koordinater til vektor b

09. januar 2019 af Abrina15 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle! Jeg en opgave der lyder således: I en orienteret plan er givet en vektor a=[[2][-3]]. Om en vektor oplyses at a*b=4 og det(a,b) = 19. B vektoren skal bestemmes. Jeg kan ikke gennemskue, hvad man skal, er der nogle, som kan give et tip?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2019 af oppenede

a1b1 + a2b2 = 4
a1b2 - a2b1 = 19

er to ligninger med to ubekendte, da a1 = 2 og a2 = -3 er kendte.


Svar #2
09. januar 2019 af Abrina15 (Slettet)

Tak :-)


Skriv et svar til: Bestem koordinater til vektor b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.