Matematik

jeg lidt i tvivl om hvor f hvorfor der ikke nogle tal for den ?

12. januar 2019 af hannah9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

vedhæfte her


Svar #1
12. januar 2019 af hannah9 (Slettet)

her

Vedhæftet fil:hvordan?.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2019 af SuneChr

Grafen C ligger forskudt, i forhold til grafen B, i x-aksens retning,
så grafen A må være forskriften for h.
Så kan du se på forskriften for g , om det er grafen B eller C.
________________
Vink:
g er f , som er parallelforskudt to enheder i x-aksens retning.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2019 af mathon

Grafen for 
                   \small y=f(x)
forskydes ved en parallelforskydning med  parallelforskydningsvektor \small \left \langle h, k\right \rangle
over i grafen for 

                   \small y=f(x-h)+k


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. januar 2019 af mathon

Hvis grafen for f(x) = B?


Svar #6
13. januar 2019 af hannah9 (Slettet)

så  er g(x) =c?


Svar #7
13. januar 2019 af hannah9 (Slettet)

mener h (x)= c


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. januar 2019 af mathon

grafen for h(x) = A som er B parallelforskudt efter \small _{\left \langle -1,2\right \rangle}.


Svar #9
13. januar 2019 af hannah9 (Slettet)

F(x) = B       H (x) = a      g(x) = c


Skriv et svar til: jeg lidt i tvivl om hvor f hvorfor der ikke nogle tal for den ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.