Matematik

areal og funktion

15. januar 2019 af Becky4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej søde mennesker. 

Kan I hjælpe med a og b? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2019 af OliverHviid

Hvad har du selv prøvet? Hvor går det galt??


Svar #2
15. januar 2019 af Becky4 (Slettet)

Jeg var usikker om det er pytagoras jeg skal bruge? 

Kan jeg dele 8 i 2, også sige 2^2+2^2=c^2


Svar #3
15. januar 2019 af Becky4 (Slettet)

hov jeg mener 2^2+4^2=c^2


Svar #4
15. januar 2019 af Becky4 (Slettet)

b er jeg lidt lost i 


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2019 af OliverHviid

Du kan jo blot anvende de sædvanlige formler for arealet af trekanter og arealet for rektangler til spg. a.


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. januar 2019 af AMelev

Du behøver ikke bruge Pythagoras.
Facaden består af et rektangel med målene 8 x 6 og en trekant, hvor grundlinjen er 8, og højden er x.

Du skal bare indsætte i arealformlerne for rektangel og trekant og lægge de to arealer sammen.


Svar #7
15. januar 2019 af Becky4 (Slettet)

Tak for svar. 

#6 er det a eller b :) ?


Svar #8
15. januar 2019 af Becky4 (Slettet)

:) ? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
15. januar 2019 af ringstedLC

#7: Det er hjælp til a).

b) Når du har opstillet beregningen i a), reduceres denne og skrives som et udtryk fx A(x) =.... 


Svar #10
15. januar 2019 af Becky4 (Slettet)

rektangel: 48 

trekant:  16

A(x)= 64

?


Brugbart svar (0)

Svar #11
15. januar 2019 af OliverHviid

Arealet af trekanten er 8. 8*2*1/2=8


Svar #12
15. januar 2019 af Becky4 (Slettet)

giver det så A(x) = 56 ?


Brugbart svar (0)

Svar #13
16. januar 2019 af AMelev

#7 Det er til begge, men i a kandu sætte 2 ind i stedet for x.


Skriv et svar til: areal og funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.