Matematik

Kompleks 2.gradsligning

16. januar 2019 af kinke123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude. 
Hvordan løser jeg vedhæftede opgave når der ikke er opgivet tal?

På forhånd tak.


Svar #1
16. januar 2019 af kinke123 (Slettet)

vedhæftet


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. januar 2019 af janhaa

z_{1,2}=\frac{-b \pm \sqrt{b^2-4c}}{2}

så z1 + z2 = -b, som er reell:

ergo er Im(-b) = 0


Svar #3
16. januar 2019 af kinke123 (Slettet)

Årh!  på den måde!

Mange tak!


Skriv et svar til: Kompleks 2.gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.