Matematik

skitser en andengradspolynomiums graf

20. januar 2019 af marie121201 - Niveau: B-niveau

Skal skitsere en andengradspolynomiums og forstår ikke rigtigt hvad det går ud på://


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2019 af ringstedLC

Et 2. gradspolynomiums graf er en parabel.

Hvis du ikke har nogen oplysninger om det, så laver du selv et, fx:

\begin{align*} f(x) &= x^2-2x+2 \\ a = 1\;&,\;b=-2\;,\;c=2 \end{align*}

Brug formlerne fra din anden tråd til beregne div. punkter.

Og vær så venlig at blive i din tråd, til du har forstået svarerne.

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1875951


Skriv et svar til: skitser en andengradspolynomiums graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.