Matematik

Differentialregning

25. januar 2019 af Ksejdjdjdk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Billedet er vedhæftet

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2019 af StoreNord

Som ringstedLC skrev:

a) Indsæt x = -2 for at beregne f(-2). Differentier f og indsæt x = -2 for at beregne f'(-2).

b) Beregn f'(x) = 0, find ekstrema og afgør intervallerne for monotoni.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2019 af ringstedLC

Med mindre nogen her gider lave opgaven for dig, har du fået hjælp i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1876995

Hvis du ikke forstår hjælpen, så spørg i den oprindelige tråd. Det giver ingen mening, at du bare uploader det samme billede fire timer senere.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.