Matematik

Find hældningen for den linje, der går gennem punkterne A og B, når A(5,3) og B (11,7)

31. januar 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Find hældningen for den linje, der går gennem punkterne A og B, når A(5,3) og B (11,7)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2019 af janhaa

slope => (7-3)/(11-5) = 4/6 = 2/3 = a


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2019 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 4 og 6 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
31. januar 2019 af Danmark2018

Tusind tak for hjælpen

Skriv et svar til: Find hældningen for den linje, der går gennem punkterne A og B, når A(5,3) og B (11,7)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.