Matematik

find a og b

31. januar 2019 af Kagemandelskerkage (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej :D

jeg forstår ikke opgave a, hvordan finder jeg a og b??

håber nogen kan hjælpe, har vedhæftet billede :)

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2019 af mathon

          Foretag potensregression på dine tabelDATA.


Svar #3
01. februar 2019 af Kagemandelskerkage (Slettet)

Jeg gjorde som du sagde, det her er hvad jeg fik (: 

tak for hjælpen! 

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2019 af mathon

Vær opmærksom på, at amerikansk brug af a og b er omvendt af sædvanlig dansk brug af a og b.

                        \small L(t)=1.230271\cdot x^{0.654787}


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. februar 2019 af mathon

                        \small \small L(24)=1.230271\cdot 24^{0.654787}=9.86

\small \textup{Har du tidligere h\o rt om muslingeskall\ae ngder p\aa \ 30 cm?}


Svar #6
02. februar 2019 af Kagemandelskerkage (Slettet)

#5

                        \small \small L(24)=1.230271\cdot 24^{0.654787}=9.86

\small \textup{Har du tidligere h\o rt om muslingeskall\ae ngder p\aa \ 30 cm?}

ups, godt en af os kan tænke ordentligt ':D


Skriv et svar til: find a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.