Matematik

HJÆLP (REDUCERING)

01. februar 2019 af andrea02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEJSA :) 

Jeg har brug for hjælp at reducere dette udtryk: 

2q*(p+q)-p*(2q+p) 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2019 af mathon

             \small 2q\cdot \left ( p+q \right )\quad - \quad p\cdot \left ( 2q+p \right )

             \small \small \left ( 2pq+2q^2 \right )\quad - \quad \left ( 2pq+p^2 \right )

             \small 2pq+2q^2 - 2pq-p^2=2q^2-p^2

             


Skriv et svar til: HJÆLP (REDUCERING)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.