Matematik

rente opg 1

02. februar 2019 af TinaS1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

et pengebeløb sættes i banken på en konto, hvor der tilskrives 7% i rente hvert år

a - med hvor mange procent er beløbet vokset efter 6 år?

b - med hvor mange procent er beløbet vokset efter 12 år?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2019 af peter lind

Brug kapitalformlen K = K0(1+r)n hvor K er kaptalen efter n år og K0 er begydelseskapitalen


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2019 af janhaa

a)\,1,07^6=1,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2019 af AMelev

Ad #1 n er eksponent. K= K0·(1 + r)n.
Ad #2 K = K0·1.076 = K0·1.076 = K0·1.5 = 150% K0?, altså er Kvokset med 50% på 6 år.


Skriv et svar til: rente opg 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.