Matematik

Hjælp med udregning:)

06. februar 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Forskriften er f(x)=23*x^(0.315426)

Jeg skal besteme vanddybden, når hastigheden er 159 km/t 

Hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

159 = 23*x0,315426  <=>

x0,315426 = 159/23  <=>

x = (159/23)1/0,315426  <=>

x = 459 m


Svar #2
06. februar 2019 af Danmark2018

Tusind tak igen

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2019 af AMelev

Forskrift for hvad? Svaret afhænger altså af, hvad x og f(x) står for.
Svaret #1 er baseret på, at x er vanddybde i m, og f(x) er hastighed (af et eller andet), men det er rent gæt. Måske er det et godt gæt, måske ikke - det er der pt. kun dig, der kan afgøre.
Læg alle oplysninger op - helst som et billede af opgaven.


Skriv et svar til: Hjælp med udregning:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.