Matematik

Forskrift for harmonisk svingning

07. februar 2019 af helpn - Niveau: A-niveau

En der kan hjælpe med denne opgave? :)

Vedhæftet fil: harmonisk.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2019 af mathon

                \small u(t)=\left ( 310\; V \right )\cdot \sin\left ( \left (100\pi \; s^{-1} \right )\cdot t+\varphi _o \right )


Svar #3
07. februar 2019 af helpn

Er det svaret? Kan du uddybe lidt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2019 af mathon

Spørgsmålet hører hjemme under fysik:

                \small u(t)=A\cdot \sin\left ( 2\pi \cdot f\cdot t+\varphi _0 \right )

                \small u(t)=\left ( 310\; V \right )\cdot \sin\left ( 2\pi \cdot \left (50\; s^{-1} \right )\cdot t+\varphi _0 \right )

                \small u(t)=\left ( 310\; V \right )\cdot \sin\left ( \left (100\pi \; s^{-1} \right )\cdot t+\varphi _o \right )        


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. februar 2019 af mathon

...som i matematik
   ofte noteres:
                                   \small y=a\cdot \sin(bx+c)+d

             


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. februar 2019 af ringstedLC

#1

Denne beskrivelse af vores vekselspænding i stikkontakten er mindst 20 år forældet, da amplituden er nærmere 325 V.

\begin{align*} U_{spids} &= \sqrt{2}\cdot U_{eff.} \\ 310\;V &= \sqrt{2}\cdot 220\;V \\ 325\;V &= \sqrt{2}\cdot 230\;V \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Forskrift for harmonisk svingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.