Fysik

Find stuetemperatur udfra lineær sammenhæng?

11. februar 2019 af Sodiom - Niveau: C-niveau

Hej,

Er der en, der kan hjælpe med denne opgave? (vedhæftet)

Jeg overvejede lidt om man skulle sætte R^2 ind på x's plads, men det giver ikke rigtig mening, synes jeg.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2019 af mathon


Svar #2
11. februar 2019 af Sodiom

Eller er det bare der, hvor linjen rammer y-aksen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2019 af mathon

                \small T(1.2\; mV)=\left (25.359\tfrac{C\degree}{mV} \right )\cdot \left ( 1.2\; mV \right )+26.297\; mV


Svar #4
11. februar 2019 af Sodiom

Hvis jeg regner dette ud får jeg en stuetemperatur på lidt over 47 grader. Det virker lidt voldsomt?


Svar #5
11. februar 2019 af Sodiom

Og når der står estimer, er det så ikke noget man skal kunne se, og ikke regne?

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. februar 2019 af mathon

... det er ikke muligt præcist at se, om displayet viser 1.2 mV eller 1.2 μV.


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. februar 2019 af mathon

...desuden har jeg redigeret din ehed til mV, som stemmer med akseenehden,
   men måske er det ikke en fejl, så der skal skal stå

                \small \small T(1.2\cdot 10^{-3}\; V)=\left (25.359\tfrac{C\degree}{V} \right )\cdot \left ( 1.2\cdot 10^{-3}\; V \right )+26.297\; V=26.3\; C\degree

Hvad der er korrekt, véd kun du.


Skriv et svar til: Find stuetemperatur udfra lineær sammenhæng?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.