Matematik

Problemløsning

16. februar 2019 af NW12 - Niveau: B-niveau

Nogen kan der hjælpe med denne opgave?:) 

Se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: BBB.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2019 af mathon

a)
                 \small m(t)=(25\; mg)\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{2.5\; \textup{d\o gn}}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2019 af mathon

b)
                 \small \small 3\; mg=(25\; mg)\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{2.5\; \textup{d\o gn}}}


Svar #4
16. februar 2019 af NW12

Mange taak!


Skriv et svar til: Problemløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.