Matematik

Komplekse tal--HJÆLP!!

18. februar 2019 af saliazou (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der en venlig sjæl der vil hjælpe, det haster

1.Udtryk det komplekse tal (1−i ^2·3+9)  · e ^i(2·2−11) π 2 dels på rektangulær form, og dels på polær form. Der skal regnes i hånden.

2. Givet funktionen f ved f(t) = cos (14+s1)t  sin (13−s3)t  . (a) Brug Eulers formel til at omskrive f(t) til et udtryk, som man nemt kan finde en stamfunktion til. Der skal regnes i hånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2019 af peter lind

1) i2 = -1 så har du ikke skrevet forkert. 2*2-11 = -7 så e-7iπ = -1 altså også reel

2) Brug at sin(u)*cos(v) = ½(sin(u+v)´+sin(u-v))


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2019 af Eksperimentalfysikeren

Det er svært at hjælpe, når vi ikke er sikre på, hvordan dine udtryk skal læses. Det vil være en fordel, hvis du benytter funktionseditoren. Den startes med knappen "fx" i bjælken over svarfeltet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2019 af oppenede

Skriv ordentligt eller vedhæft et screenshot


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2019 af Eksperimentalfysikeren

Jeg har mistanke om, at funktionseditoren ikke er tilgængelig på en telefon.

Brug enten en computer eller vær meget omhyggelig med parenteser.


Skriv et svar til: Komplekse tal--HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.