Kemi

KEmi

20. februar 2019 af Maaas (Slettet) - Niveau: B-niveau

skal finde 0.500 M CH3COOna

en der kan hjælpe hurtigt???


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2019 af janhaa

pH i 0,5 M CH3COONa?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Hvad er dit eget bud i første omgang?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2019 af janhaa

pOH = 0.5(9.255-log(0.5)) = 5

pH = 9


Skriv et svar til: KEmi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.