Fysik
Korrekt formel/variable? (kinematik)
24. februar 2019 af
stromea
-
Niveau: B-niveau
Hej alle
Jeg er lidt forvirret omk. denne opgave:
Beregn dernæst den kinetiske energi af et lokomotiv med togstamme, der kører med en fart på 90 km/h. Lokomotivet vejer 90 ton og trækker en togstamme bestående af 18 vogne, der hver vejer 2,5 t
Jeg går ud fra at jeg skal bruge formlen Ekin = 1/2 · m · v2, og at m = 90ton+18·2,5ton og v=90 km/t.
Har jeg ret?
Skriv et svar til: Korrekt formel/variable? (kinematik)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
