Kemi

Kemi

28. februar 2019 af Kresten2001 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er (Ba2+) og (CI) i 0,15 m BaCI2? 

Hvad er (AI3+) OG (SO42-) IN 0,050 M AL2 (SO4) 3 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2019 af Larsdk4 (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=885651


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2019 af mathon

        \small Al_2\left (SO_4_ \right )_3\, _{\textit{(s)}}\; \longrightarrow \; 2\, Al^{3+}\, _{\textit{(aq)}}\; +\; 3\, S{O_4}^{2-}\, _{\textit{(aq)}}

        \small \left [ Al^{3+} \right ]=2\cdot c_{Al_2\left (SO_4 \right )_3}=2\cdot \left ( 0.050\; M \right )=0.100\; M

        \small \left [ S{O_4}^{2-} \right ]=3\cdot c_{Al_2\left (SO_4 \right )_3}=3\cdot \left ( 0.050\; M \right )=0.150\; M


Skriv et svar til: Kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.