Matematik

Bestem f'(x) akut!!!

28. februar 2019 af AmiraKh - Niveau: B-niveau

Hej, er der en herinde som hurtigt kunne hjælpe mig med at løse min opgave.. har nemlig svært ved at løse opgaven selv :( Jeg skal i opgaven bestemme f'(x). Håber jeg hører fra jer hurtigst muligt! :) 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Opgaven får du denne gang, men næste gang må du prøve dig selv frem :)

1. Det gør at du bliver bedre til matematikken.

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #2
28. februar 2019 af AmiraKh

Tusind tusind tak Lars, men er det muligt du hurtig kan forklare mig hvordan du er kommet frem til svaret ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2019 af OliverHviid

Man anvender differemtialregnereglen (xn)'=nxn-1 

Så hvis vi fx tager det først led, så bliver (5x4)'=5*4x4-1=20x3


Svar #4
28. februar 2019 af AmiraKh

Hej igen, jeg har fundet frem til hvordan man kommer frem til svaret, tusind tak endnu engang :)


Skriv et svar til: Bestem f'(x) akut!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.