Matematik

Find den inverse funktion f^(-1) (x) til f(x)=x^2-2,x≥0

28. februar 2019 af Tarek0090 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej...

er der nogen der kan hjælpe med den her opgave

Find den inverse funktion f^(-1) (x) til f(x)=x^2-2,x≥0

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2019 af StoreNord

f(x)=x²-2     ,   x≥0

y=x²-2
x²=y+2
x=√(y+2)
y=√(x+2)
f(x)=√(x+2)
Skærmbillede fra 2019-03-01 00-37-47.png


Skriv et svar til: Find den inverse funktion f^(-1) (x) til f(x)=x^2-2,x≥0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.