Matematik

Bestem ud fra funktion

04. marts 2019 af Kennethlarsen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Den gennemsnitlige co2 udledning kan beskrives ved C(t)=900000*1.031^2/t+38

C(t)=måles i kg

tiden t betegner antal år efter 1950.

Bestem C'(72) og gør rede for hvad dette fortæller om udviklingen af gennemsnitlig co2 udledning.


Svar #1
04. marts 2019 af Kennethlarsen1 (Slettet)

Gerne skået ud i pap, jeg forstår slet ikke opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2019 af AMelev

Læg et billede af opgaven op i stedet for at skrive af - risikoen for skrivefejl og/eller mangelfulde oplysninger er for stor.

Benyt dit CAS-værktøj til at differentiere C(t).

Beregn så C'(72).
C'(72) angiver væksthastigheden af den gns. CO2-udledning 72 år efter 1950, dvs. i år 2022.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2019 af mathon

er det

              \small C(t)=9\cdot 10^5\cdot1.031^{\frac{2}{t+38}}    ?


Skriv et svar til: Bestem ud fra funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.