Matematik

Differantialregning

07. marts 2019 af Stjerneskud2016 - Niveau: B-niveau

Hej.

I den her opgave ved jeg ikke hvad jeg skal gøre med -3x. Er det med i indre eller ydre funktion?

Mange tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2019 af OliverHviid

Husk, at man differentierer ledvist, så -3x differentieres vha. de ordinære regneregler, altså (-3x)'=-3; den del har intet med indre og ydre funktioner at gøre.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2019 af AMelev

Jf. #1, sidste linje giver ikke mening.

(\sqrt{2x+3}-3x)'=\frac{1}{2\sqrt{2x+3}}\cdot 2-3


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2019 af mathon

#0
      du fik svar i    https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1884668
                    


Skriv et svar til: Differantialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.