Matematik

Vektorer! Hjælp mig Mathon

14. marts 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælp med en opgave omkring vektorer? Billede er vedhæftet. 

Tak på forhånd Mathon, hehe


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2019 af mathon

a)
          \small \angle A=\cos^{-1}\left ( \frac{b^2+c^2-a^2}{2\cdot b\cdot c} \right )=        

          \small \angle B=\cos^{-1}\left ( \frac{a^2+c^2-b^2}{2\cdot a\cdot c} \right )=


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2019 af mathon

b)
          \small \small T=\tfrac{1}{2}\cdot b\cdot c\cdot \sin(A)=

           \small v_B=\frac{1}{a+c}\cdot\sqrt{a\cdot c\cdot \left ( (a+c)^2-b^2 \right )}


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2019 af mathon

alternativ:

          \small \small \frac{v_B}{\sin(A)}=\frac{25}{\sin\left ( A+\tfrac{B}{2} \right )}

         \small v_B=\frac{\sin(A)}{\sin\left ( A+\tfrac{B}{2} \right )}\cdot 25=


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. marts 2019 af mathon

Opgaven har intet med vektorer at gøre.


Skriv et svar til: Vektorer! Hjælp mig Mathon

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.