Matematik

Mikroøkonomi

15. marts 2019 af nazd (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Kaffebønner er en standardvare og der er fuldkommen konkurrence på verdensmarkedet.

Jeg skal bestemme verdensmarkedsprisen på kaffebønner og fået givet følgende 2 funktioner:

Udbud: M = -6000+2P

Efterspørgsel: M = 15000-P

M er mængden og P er prisen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2019 af 5555555 (Slettet)

sæt de 2 ligninger lig hinanden og isolerer for P.

15000-P=-6000+2P

21000=3P

7000=P

M=15000-7500=7500


Skriv et svar til: Mikroøkonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.