Matematik

HASTER - 2. ordens Taylorpolynomium

18. marts 2019 af saliazou (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej..Er der nogle der vil hjælpe?

Givet funktionen f(t) = 2t +2 ·s3 +3 /  t −1 .

Beregn i hånden det 2. ordens Taylorpolynomium ˜f2(t) for f(t) med udviklingspunkt 2.

s3 er 3 i denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2019 af AMelev

Hedder funktionen f(t)=2t+6+\frac{3}{t}-1=2t+\frac{3}{t}+5 eller f(t)=2t+6+\frac{3}{t-1}=2t+\frac{3}{t-1}+6?

Du skal benytte formlen for Taylorpolynomiet med de første 3 led. 
Hvad er problemet? 

PS! Opdater lige din profil.


Skriv et svar til: HASTER - 2. ordens Taylorpolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.