Matematik

Vektor samt bestemt ligningen

19. marts 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. Er der nogen, som som ved hvordan denne opgave skal løses?
Jeg har vedhæftet opgaven. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2019 af peter lind

Løs ligningen 6+3t = 3. Se om du med denne værdi af t får y koordinaten -2

Brug at tværvektoren til retningsvektoren er normalvektor til linjen


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2019 af mathon

b)
          Da P(3,4) ligger på linjen \small l med normalvektor \overrightarrow{n}=\begin{pmatrix} 2\\3 \end{pmatrix}

          \small l\textup{:}\quad\begin{pmatrix} 2\\3 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} x-3\\y-4 \end{pmatrix}=0


Skriv et svar til: Vektor samt bestemt ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.