Kemi

Højre elements bidrag

24. marts 2019 af Miranda100 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle, jeg er i gang med følgende opgave (vedhæftet fil)

Problemet er, når jeg beregner Eh, får jeg det til at være 1.211, men ifølge facit er det altså 1.198, hvilket overhovedet ikke stemmer overens med mine beregninger.

Vedhæftet fil: Capture.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2019 af Heptan

E_{red}=E^0_{red}-\frac{RT}{zF} \ln Q

E_{red}=1,229\ V-\frac{8,3145 \frac{J}{mol\ K} \cdot 298,15 K}{4\cdot 96485 \ C/mol} \ln \left ( \frac{1}{(0,3)^4} \right )=1,198\ V


Skriv et svar til: Højre elements bidrag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.