Matematik

Forklaring af ligning

25. marts 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for lidt hjælp til forklaring af en ligning, nogen der kan hjælpe? Billede af ligningen er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2019 af mathon

    \small \begin{array}{lrclllll} \end{array}  
                        \small \small \begin{array}{lrclllll} \small x=x_o+t\cdot r_1&&&&\overrightarrow{r}=\begin{pmatrix} r_1\\ r_2 \end{pmatrix}\\ \small y=y_o+t\cdot r_2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2019 af mathon

                   \small \begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} x_o\\y_o \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} r_1\\r_2 \end{pmatrix}

\small \textup{ er en parameterfremstilling for linjen gennem punkterne } P_o\textup{ og }P.


Skriv et svar til: Forklaring af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.