Matematik

Forklarende tekst af ligning

25. marts 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med en kort forklarende tekst af ligningen (billede vedhæftet).


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2019 af mathon

        \small \small \begin{array}{lllll} \textup{Vektor }\overrightarrow{P_oP}\textup{ er parallel med vektor }\overrightarrow{r}.&&P_o(x_o,y_o)&&P(x,y) \\\\ \overrightarrow{r}\cdot \widehat{\overrightarrow{r}}=0 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2019 af AMelev

Supplement til #2
Når to vektorer er parallelle, kan den ene skrives som et tal (t) gange den anden, så 
\binom{x-x_0}{y-y_0}=\overrightarrow{P_0P}=t\cdot \vec r


Skriv et svar til: Forklarende tekst af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.