Matematik

Forklaring af tallenes betydning i matematisk formel

31. marts 2019 af mulle9719 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Har fået et spørgsmål hvor jeg skal forklare hvad tallene i formlen nedenfor betyder.

p(x=10)=20!/5!*57!*0,13^2*0.61^22

Jeg skal forklare hvad tallene 20! og 0,13^2 betyder.. Jeg har kigget noter igennem og kan ikke umiddelbart finde noget, nogen der kan hjælpe? Opgaven hører under sandsynlighedsregning :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2019 af ringstedLC

\begin{align*} 20! &= 20\cdot 19\cdot 18\cdot 17...\cdot 1 \\ 0.13^2 &= 0.13\cdot 0.13 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2019 af StoreNord

#0

20! udtales "20 fakultet".

Så er du i stand til google det.


Skriv et svar til: Forklaring af tallenes betydning i matematisk formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.