Matematik

Radius og liter

31. marts 2019 af jensenb04 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg skal finde ud af, hvor mange liter et akvarium med en indenvendig radius på 15, kan indeholde. 

Hvad gør jeg? Er helt lost


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2019 af mathon

Et akvarium med en indenvendig radius på 15 'hvad'?


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2019 af ringstedLC

En halvkugle:

V=0.5\cdot \left ( \frac{4}{3}\pi r^3 \right )

En cylinder:

V=h\pi r^2\;,\;h=h\o jde


Skriv et svar til: Radius og liter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.