Matematik

differentialregning

03. april 2019 af tboneisreal (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er givet ved

f(x)=x  - 3/x, x>0

a) Bestem f'(x)

Er det rigtigt forstået at den først bliver til f'(x)=  1 - 3/x2?

Er lidt usikker, og ved ikke hvad jeg skal gøre derfra...


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2019 af StoreNord

 f'(x)=  1 - 3/x2            Nej. Det minus du havde i forvejen blir spist af det nye minus, og blir til +.

Men bortset fra det, er spørgsmål a løst.


Svar #2
03. april 2019 af tboneisreal (Slettet)

ok tak. giver god mening


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.